LAHJAKORTIT

ANNAMARIYOGA

HEI, JOOGAN JA MATKAILUN YSTÄVÄ,

 

Vallitseva maailmantilanne on sotkenut meidän kaikkien suunnitelmat, ja joogaretriittejä tai muitakaan inspiroivia rentoutusreissuja ulkomaille ei ole ollut mahdollista toteuttaa.

Onneksi tilanne on kuitenkin vain väliaikainen, ja tunnelin päässä on kuitenkin valoa.

Covid-19 rokoite on pian halukkaille jaossa ja sen myötä maailmantilanne normalisoitumassa joka mahdollistaa jälleen vapaan liikkumisen ja matkustamisen.

Sri Lanka avaa rajansa kaikille turisteille alkaen tammikuusta 2021!

 

ERIKOISTARJOUS:

 

Annamariyoga ja Villa Vehalla yhdessä haluavat tarjota teille mahdollisuuden katsoa hieman pidemmälle tulevaisuuteen ja mahdollistaa teille jotain, jota odottaa.

Tarjoamme teille upean tarjouksen, joka oikeuttaa -20% alennukseen mistä tahansa järjestämästämme normaalihintaisesta ( 990eur ) joogaretriitistä seuraavan kahden vuoden aikana.

Näin ollen ostaessasi tämän lahjakortin nyt, säästät tulevan retriittisi hinnasta 198eur!

( Normaalihinta 990eur, sinun hintasi nyt vain 792eur )

LAHJAKORTTI ON VOIMASSA VUODEN 2022 LOPPUUN JA KÄY  SUORANA MAKSUNA KAIKILLA ANNAMARIYOGAN RETRIITEILLÄ VILLA VEHALLASSA.

 

Jos haluatte reissulle yhdessä ystäväsi tai kumppanisi kanssa ja varaatte matkanne nyt yhdessä annamme teille normaalihinnasta -30% tarjouksen, jolloin hinnaksi per henkilö muodostuu vain 693eur / henkilö.

 

Kun ostat lahjakorttisi nyt saat kaupan päälle ilmaisen ilmaisen yhden yön ja kaksi päivää kestävän upean elämysreissun joka pitää sisällään 3-4h kestävän safarin luonnonpuistossa, upeat vuoristomaisemat, illallinen ja yöpyminen sekä aamupala tunnelmallisessa majoituksessa vuorten ympäröimänä, unohtumattoman junamatkan halki henkeäsalpaavien maisemien, lounaan vesiputouksen vierellä sekä paljon muuta! ( reissun arvo 150€ )

 

 

 

 

 

 

 

Voit osallistua itse valitsemallesi joogaretriitille koska tahansa 31.12.2022 mennessä. Tarkemman varauksen retriitille teet myöhemmin – etu on voimassa kaikille tuleville Annamariyogan Sri Lankan retriiteille yhteistyössä Villa Vehallan kanssa vuoden 2022 loppuun asti. Voit ostaa lahjakortin myös lahjaksi ystävällesi, lähimmäisellesi tai perheenjäsenellesi.

 

Hyödynnä tämä erikoistarjous nyt!

 

Tämä tarjous on voimassa vain 12 ensimmäiselle lahjakortin ostaneelle.

HUOM! Tarjous ei sisällä lentoja eikä matkavakuutusta.

Lisätietoja retriiteistä saat alla olevilta sivuilta sekä ottamalla yhteyttä.

 

Voit lukea lisää retriitistä ja tutustua joogaopettajaanne osoitteessa:

https://annamariyoga.com/joogaretriitti/

https://yogobe.com/fi/events/srilankaretreatannamariyogaharmony

 

Kaikki muut yhteydenotot, lisätiedot ja kysymykset lahjakortista, majoittumisesta, ilmoittautumis- ja maksuohjeista jne: info@villavehalla.com

 

 

Ystävällisin terveisin:

Annamariyoga & Villa Vehalla

-20% Erikoistarjous 792€

      -30% Erikoistarjous 1386€

*Tutustuthan yleisiin sopimusehtoihimme ennen maksamista. Maksamalla hyväksyt sopimusehdot.

Contact
info@villavehalla.com

 

Address

Villa Vehalla 16/6 Quarry Road,
Wellawatte, Hikkaduwa, Sri Lanka

  • White Facebook Icon